top of page

Restaurangen.

Restaurangen går i en härligt tillbakalutad lantlig bistrostil och serverar små och stora rätter med smak och inspiration från framförallt medelhavet och Norden.

ÖPPETTIDER RESTAURANGEN: Mån-Ons 11:30-18
Under dessa dagar har vi vår dagsmeny

fram till 18:00.
Dagens lunch serveras 11:30-14.
Tors-Fre 11:30-SENT
Under dessa dagar serverar vi vår dagsmeny fram till 16:30. Därefter övergår vi till vår bistromeny. Köket stänger 21:30, medans restaurangen har öppet till sent.
Dagens lunch serveras torsdag och fredag mellan 11:30-14

LÖRDAG 10:00-SENT

Under lördagen serverar vi vår dagsmeny med shoppinglunch  mellan 11:30-15.

Därefter serverar vi bistromeny. Köket stänger 21:30, medans restaurangen är öppet till sent.

FÖRFRÅGNINGAR TILL VÅR RESTAURANG MAILA DÅ TILL

ISABELLE@LOKALEN.SE

photobytrimmel-1643.jpg

Bistro

I köket tillagas rätter med rustik finess på noga utvalda råvaror och med ett gediget hantverk. 

 

I glasen serveras härliga viner med stor känsla av ursprung och terroir. Vi strävar efter viner med fantastisk smak och varietet med så lite påverkan och tillsatser som möjligt. Lokalen har ett fokus på biodynamiska viner och vill leverera en levande känsla som överraskar och öppnar nya gastronomiska upplevelser. 

photobytrimmel-1615.jpg
café.jpg
photobytrimmel-1643.jpg

Café

I cafét hittar du våra egna goda bakverk som vi skapar med både nya och traditionella smaker. Vi bakar med riktiga råvaror och försöker alltid ta tillvara på vad säsongen har att erbjuda.

Vi var först i stan med att rosta vårt egna kaffe på plats och vi får ofta höra att vi har så gott kaffe, oavsett om det är vårt bryggkaffe eller espresso.

Välkommen in på en riktigt god fika!

photobytrimmel-1643.jpg

Catering

Är det dags för bröllop, student eller kanske ska ni ordna en avslappnad go kväll med jobbet? Oavsett vad så fråga oss gärna vad vi kan göra för er.

Hör av er till isabelle@lokalen.se

photobytrimmel-7485.jpg
mat och dryck.jpg
photobytrimmel-1643.jpg

Vår mat och dryck

I köket tillagas rätter med rustik finess på noga utvalda råvaror och med ett gediget hantverk. Det finns en stark koppling mellan våra delidiskar och det som serveras på tallriken.

 

I glasen serverar vi såväl traditionella som biodynamiska viner med fantastisk smak och varietet med så lite tillsatser och påverkan på miljön som möjligt. Vi har därför valt att endast jobba med europeiska viner. Vi har ett stort utbud på öl men även alkoholfria alternativ som italienska lemonader och fräscha juicer.

bottom of page